Deze disclaimer is van toepassing op de website www.alpenactief.nl.

Inhoud van Alpen Actief

Ik span me in om de inhoud van Alpen Actief zo goed mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Alpen Actief kan hiervoor op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld en aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling. Ik ben niet aansprakelijk voor enig gevolg wegens het opvolgen of toepassen van de via deze website verkregen informatie.

Derden

Ik ben niet aansprakelijk voor enige inhoud die door derden op deze website is geplaatst, waaronder reacties onder artikelen.

Ik ben niet aansprakelijk voor enige inhoud op websites van derden waarnaar door middel van een hyperlink naar verwezen wordt, noch ben ik aansprakelijk voor de inhoud van embedded content van derden, zoals video en audio, die ik op deze website toon.

Links naar derden houden niet in elk geval een aanbeveling van die derde of de daar te vinden content of producten in. Ik ben niet aansprakelijk voor gebroken links of enig gevolg van het volgen van de link. Inhoud op websites van derden kan immers veranderen zonder dat ik hiervan op de hoogte ben.

Auteursrechten

Alle tekst en beeld op Alpen Actief zijn eigendom van Janna Kamphof Tekst en Communicatie, tenzij anders vermeld. Gebruik van teksten en beeld van Alpen Actief is uitsluitend mogelijk met schriftelijke toestemming.

Affiliate links

Op Alpen Actief staan affiliate links. Wanneer jij een aankoop doet via een affiliate link op deze website, ontvang ik mogelijk een commissie. Er zijn voor jou geen extra kosten hieraan verbonden. Affiliate links worden als zodanig gemarkeerd.

Reviews, persreizen en betaalde opdrachten

Regelmatig staan er (product)reviews en reisverslagen aan de hand van persreizen en betaalde opdrachten op Alpen Actief. Deze artikelen worden als zodanig tekstueel gekenmerkt. De mening die je leest, is uiteraard die van mijzelf.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Contact

Deze website is van Janna Kamphof Tekst en Communicatie, ingeschreven bij de KvK onder nummer: 68226012. Bij vragen kun je contact opnemen door een e-mail te sturen naar janna@alpenactief.nl.