PillerseeTal Card: veel korting voor je vakantie

De kortingskaart PillerseeTal Card

’s Ochtends met de stoeltjeslift de Buchsteinwand op om daar het grootste toegankelijke bergkruis te bezoeken en een schitterend uitzicht over het PillerseeTal te hebben. ’s Middags een bezoek aan Familienland en om de dag af te sluiten nog een duik in de Pillersee. Je hoeft er niet over na te denken of je het gaat doen als je de PillerseeTal Card hebt aangeschaft want daarin is dit allemaal inclusief. Ontdek of de kaart ook voor jouw actieve vakantie het geld waard is!

Veel korting met de PillerseeTal Card

Met de voordeelkaart kan je gratis gebruikmaken van de kabelbanen in het gebied en heb je gratis toegang tot verschillende activiteiten en bezienswaardigheden. Heel fijn als je in de zomer in het PillerseeTal bent!

De gondels in het PillerseeTal zijn inclusief

Met de kaart kan je gebruikmaken van de kabelbanen en stoeltjeslift in het PillerseeTal:

 • Bergbahnen Fieberbrunn: van Fieberbrunn naar Streuböden en van Streuböden naar de Lärchfilzkogel.
 • Bergbahnen Steinplatte: van Waidring naar het hoogplateau Steinplatte op het drielandenpunt Tirol-Salzburg-Beieren.
 • Bergbahn Pillersee – Buchsteinwand: stoeltjeslift van Sint Jakob in Haus naar het Jakobskreuz op de Buchsteinwand.

Activiteiten, meertjes om te zwemmen en veel meer in het PillerseeTal

Behalve tot de liften biedt de PillerseeTal Card ook toegang tot leuke activiteiten en bezienswaardigheden in het PillerseeTal.

Zwemmen

 • Zwembaden: Het Aubad in Fieberbrunn, het Alpensportbad in St. Ulrich am Pillersee en het zwemmeer met buitenzwembad in Waidring zijn inclusief
 • Zwemmeren: Toegang tot de Lauchsee en een ligplaats bij de Pillersee zijn inclusief. Ook het stukje tolweg voor de Pillersee en een parkeerplaats zijn inclusief.

Tip: Is het water van de bergmeren je toch iets te koud en ga je er liever niet in? Op de Pillersee kan je ook suppen!

Activiteiten

 • Uitzichtplatform Jakobkreuz
 • Avonturenpark Familienland
 • Biatlon WK-Parcours
 • Familie- en kinderprogramma
 • Intaractief avonturenspel “Het geheim van de Steinbergkonig”

Wanneer is de PillerseeTal Card zijn geld waard?

Veel regio’s in de Alpen bieden een voordeelkaart aan. Elke kaart heeft zijn eigen mogelijkheden en kortingen. Ik ken het gevoel: moet je de kaart nu wel of niet kopen? Als je wil weten of jij de kaart eruit haalt, hoef je nu niet eindeloos te gaan zitten rekenen, want dat hebben wij al voor je gedaan!

Berekening PillerseeTal Card zomer 2021
In de zomer kost de PillerseeTal Card voor een volwassene met gastenkaart €52,- voor vier dagen, voor een kind €27,-. Als volwassene heb je die prijs er al uit als je bijvoorbeeld…

 • …1x omhoog en omlaag gaat met de Bergbahnen Fieberbrunn (€24,50), 1x omhoog en omlaag gaat met de Bergbahn Pillersee-Buchsteinwand (€17,-) en 1x omhoog en omlaag gaat metde Bergbahnen Steinplatte (€21,-). Totaal: €62,50 (alle prijzen met gastenkaart).
 • …1x omhoog en omlaag gaat met de Bergbahnen Buchsteinwand (€17,-), daar het Jakobskreuz met uitzichtplatform bezoekt (€10,-), in St. Jakob im Haus Familienland bezoekt (€16,50), gaat zwemmen in het Aubad Fieberbrunn (€6,50) en met de Bergbahnen Fieberbrunn naar Timoks Wilde Welt omhoog en omlaaggaat (€10,-). Totaal: €60,- (alle prijzen met gastenkaart).

En er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. In theorie mag je van elke dienst elke dag gebruikmaken. De PillerseeTal Card heb je er al heel snel uit als je met de liften gaat want met die prijzen gaat het hard. Als je dan nog van plan bent een of twee plekken zoals een zwemmeer of pretpark te bezoeken, is het de moeite waard om de kaart aan te schaffen.

Bekijk via de website van de Kitzbüheler Alpen de actuele prijzen van de kaart en van de dienstverleningen die inbegrepen zijn.

Berekening PillerseeTal Card herfst 2021

In de herfst kost een PillerseeTal Card voor volwassenen hetzelfde als in de zomer. Voor kinderen is de kaart gratis. Dan wordt het voor gezinnen en families dus aantrekkelijker om de kaart aan te schaffen.

Veelgestelde vragen over de PillerseeTal Card beantwoord

Ben je er al uit? Of toch nog niet helemaal? Hiermee worden hopelijk al je vragen over de PillerseeTal Card beantwoord.

Is de PillerseeTal Card hetzelfde als de gastenkaart?

Nee, de gastenkaart is een gratis kaart die je krijgt bij de meeste accommodaties in het PillerseeTal. De PillerseeTal Card moet je zelf kopen.

Is alles inclusief bij aankoop van de PillerseeTal Card?

Ja, je schaft de kaart een keer aan en kunt dan elke dag een keer gebruikmaken van de diensten die inclusief zijn.

Waar kan je de PillerseeTal Card kopen?

Bij alle informatiebureaus in het PillerseeTal, bij een aantal accommodaties en bij alle dienstverleners die meedoen aan de kaart (behalve zwemmeren Waidring, Pillersee en Aubad Fieberbrunn).

Is het voldoende als alleen de ouders een kaart kopen?

Nee, kinderen hebben een eigen PillerseeTal Card nodig.

Wat is het verschil met de Kitzbüheler Alpen Card?

De Kitzbüheler Alpen Card is geldig in 36 liften in de hele Kitzbüheler Alpen en biedt korting op bonuspartners.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *